Akcijama u Petrinji i Sisku obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Kao i prethodnih godina i ove godine, uz poštivanje svih epidemioloških mjera vezano za pandemiju COVID-19, Centar za žene Adela je u suradnji s partnerima, Policijskom upravom sisačko-moslavačkom i nadležnim Centrima za socijalnu skrb javnim akcijama u Petrinji i Sisku obilježio „Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama“.

Opširnije...

Uputa za posjetitelje institucija socijalne skrbi

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je letak za posjetitelje institucija socijalne skrbi koji možete pogledati i preuzeti OVDJE

Akcijama u Sisku i Petrinji obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Centar za žene Adela u suradnji s Policijskom postajom Petrinja i CZSS Petrinja, te Policijskom postajom Sisak i CZSS Sisak organizirao je i ove godine javne akcije u prigodi obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Na petrinjskoj Gradskoj tržnici javna akcija je održana u subotu 19. rujna 2020. godine, dok je u Sisku akcija održana u utorak 22. runa 2020. godine, na sam Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Opširnije...

Obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama u Petrinji i Sisku

Centar za žene Adela u suradnji s Policijskom postajom Petrinja i CZSS Petrinja organizira obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, 22. rujna.
Javna akcija će se održati na gradskoj tržnici u Petrinji, u subotu, 19. rujna 2020. godine u vremenu od 09:00 - 11:00 sati
, podjelom promotivnih letaka i ostalog materijala o postupanju u slučaju nasilja u obitelji.

Opširnije...

Hvala donatorima!

U povodu božićno - novogodišnjih blagdana Centar za žene Adela primio je donacije Razvojne agencije SIMORA i Regionalnog koordinatora Sisačko-moslavačke županije i to štednjak, te božićne pakete. Od Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska – CroMSIC Zagreb zaprimljena je donacija novčanih sredstava u iznosu 2.180,00 kn. Djelatnici FINE Sisak donirali su božićne pakete kao i Humanitarna udruga Dobra Volja.

Opširnije...

CroMSIC-ov “Humanitarac” za Centar za žene Adela

„Humanitarac“ – projekt hrvatske udruge studenata medicine CroMSIC, koji će se odvijati od 12. do 19. prosinca 2019. ove je godine namijenjen za pomoć Centru za žene Adela iz Siska.

Cilj ovog humanitarnog projekta je okupiti sve zainteresirane, a posebno studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na druženje u toku blagdanskih tjedana koje će biti zabavnog karaktera, a organizirano na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i u njegovoj neposrednoj okolici.

Opširnije...

Održana tematska rasprava o stanju sigurnog smještaja za žene i djecu žrtve obiteljskoga nasilja u Hrvatskoj

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv naselja nad ženama te kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ u Saboru je u četvrtak održana tematska sjednica Odbora za ravnopravnost spolova posvećena situaciji i problemima sigurnih kuća u Hrvatskoj.

Opširnije...

Obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama akcijama u Sisku i Petrinji

Centar za žene Adela iz Siska je, u suradnji s Policijskom upravom sisačko-moslavačkom, tradicionalno na sisačkoj tržnici Kontroba obilježio 25. studeni, Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Opširnije...

Hvala donatorima!

Centar za žene Adela zaprimila je donacije od tvrtke KTC, perilicu rublja, tvrtki Vitafoam Croatia i Bernarda, madrace, te Rotary kluba Sisak, zamrzivač.

Opširnije...

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama akcijama u Sisku i Petrinji

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25. studenoga, Centar za žene Adela i Policijska uprava Sisačko moslavačka, u subotu 23. studenoga 2019. godine, u vremenu od 9.00 -11.00 sati provodit će Javnu akciju na gradskoj tržnici Kontroba.

Policijski službenici i članice Centra za žene Adela će informirati javnost o važnosti rada na prevenciji suzbijanja nasilja nad ženama podjelom letaka i ostalog promotivnog materijala.

Opširnije...

Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u Petrinji

Članice Centra za žene Adela u suradnji s Policijskom postajom Petrinja i Centrom za socijalnu skrb Petrinja na Gradskoj tržnici u Petrinji organizirali su javnu akciju, podjelu promotivnih letaka i ostalog materijala o postupanju u slučaju nasilja u obitelji povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Opširnije...

Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u Sisku

Centar za žene Adela u suradnji s PU sisačko-moslavačkom organizirao je obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Javna akcija održana je na tržnici Kontroba, a obilježavanju se pridružio i zamjenik gradonačelnice Marko Krička. U javnost je poslana poruka kako se nasilje ni u kakvom obliku ne može tolerirati.
 

Opširnije...

Dan udruga 2019

Centar za žene Adela sudjelovao je i na ovogodišnjem "Danu udruga 2019." koji se održao u subotu, 25. svibnja 2019. godine na sisačkoj šetnici uz rijeku Kupu. Organizatori „Dana udruga 2019.“ su Grad Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

Gradonačelnik Dumbović darovao uskrsne pakete Centru za žene „Adela“

Budući da se bliži Uskrs i vrijeme darivanja potrebitih, gradonačelnik Darinko Dumbović odlučio je ovoga Uskrsa darivati Centar za žene „Adela“. „Sigurna kuća“, kako je svi nazivaju, jedno je sklonište na području Sisačko-moslavačke županije koje izravno pruža pomoći i podršku žrtvama obiteljskog nasilja.

Opširnije...

Potpora Sisačko-moslavačke županije

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku potpisani su sporazumi s korisnicima sredstva kroz Program javnih potreba u socijalnoj skrbi Sisačko-moslavačke županije za 2019. godinu.

Opširnije...

Saturday the 28th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free drupal themes