Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama akcijama u Sisku i Petrinji

Kreirano Utorak, 19 Studeni 2019

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25. studenoga, Centar za žene Adela i Policijska uprava Sisačko moslavačka, u subotu 23. studenoga 2019. godine, u vremenu od 9.00 -11.00 sati provodit će Javnu akciju na gradskoj tržnici Kontroba.

Policijski službenici i članice Centra za žene Adela će informirati javnost o važnosti rada na prevenciji suzbijanja nasilja nad ženama podjelom letaka i ostalog promotivnog materijala.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 23. studenoga 2019. godine na tržnici Kontroba i svojim prisustvom date doprinos u osvještavanju i senzibiliziranju javnosti o Činjenici da se nasilje ne događa nekome drugome, već da je prisutno u našoj neposrednoj blizini, ali se nažalost prijavljuje u malom broju slučajeva. Stoga je potrebno jačati odlučnost žena da proživljeno nasilje prijavljuju u nastojanju da se možebitno buduće nasilje spriječi, a već počinjeno nasilje sankcionira na odgovarajući način.

 

Centar za žene Adela u suradnji s Policijskom postajom Petrinja i CZSS Petrinja organizira obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, 25. studenoga.
Javna akcija će se održati u Petrinji, u prostoru Učiteljskog fakulteta, u ponedjeljak 25. studenoga 2019. godine u vremenu od 09:00 - 11:00 sati, podjelom letaka i ostalog promotivnog materijala.


Pozivamo Vas da nam se pridružite 25. studenoga 2019. godine i svojim prisustvom date doprinos u osvještavanju i senzibiliziranju javnosti o činjenici da se nasilje ne događa nekome drugome, već da je prisutno u našoj neposrednoj blizini, ali se, nažalost, prijavljuje u malom broju slučajeva. Stoga je potrebno jačati odlučnost žena da proživljeno nasilje prijavljuju u nastojanju da se možebitno buduće nasilje spriječi, a već počinjeno nasilje sankcionira na odgovarajući način. 

 

Tuesday the 26th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free wordpress templates