Press konferencija o projektu "Zajedno možemo više !“

Kreirano Ponedjeljak, 27 Travanj 2015

29. travnja 2015. godine u 10:00 sati u Hotelu Panonija, Sisak, održat će se Press konferencija, na kojoj ćemo predstaviti projekt „Zajedno možemo više !“, te njegov dosadašnji rezultat, Analizu stanja socijalnih usluga na području Sisačko-moslavačke županije.

U ime jednog od partnera na projektu, Centra za žene Adela, navedeni projekt će predstaviti predsjednica Centra za žene Adela, Marijanka Kovačević, a analizu stanja socijalnih usluga u Sisačko-moslavačkoj županiji, Lahorka Zec, voditeljica Tajnog skloništa za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja.

Projekt “Zajedno možemo više!” provode Ženska soba – Centar za seksualna prava (Zagreb) u partnerstvu s Centrom za žene Adela (Sisak), Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava (Slavonski Brod), Hrvatskom udrugom socijalnih radnika (Zagreb) i Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež (Zagreb). Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (www.strukturnifondovi.hr).
 

POGLEDAJ POZIV

Tuesday the 2nd. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free wordpress templates