Portal53: O ljubavi, zaljubljenosti i simpatijama

Ispis

U sklopu preventivnih aktivnosti Centra za žene Adela održana je razgovaraonica pod nazivom O ljubavi, zaljubljenosti i simpatijama u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac- Dječji odjel u kojoj su sudjelovali učenici 5.a razreda Osnovne škole Braće Ribar iz Siska.

Razgovaraonicu je vodila dr. sc. Daša Poredoš Lavor, a na susretu je bilo riječi o zaljubljenosti i ljubavi koja se javlja u toj dobi. “Učenici su vedro i veselo diskutirali o ovim temama. Sramežljivih nije bilo, bilo je samo glasnih i još glasnijih, a najveću pažnju učenika zaokupila je tema simpatija.”, objasnila je Poredaš Lavor.

Učenicima je pročitala zanimljivu priču pod nazivom „Ljubavne muke našeg Luke“ koju su učenici odlično prihvatili, a potom je uslijedio zadatak da se simpatiji na pripremljenim kartonima napiše ljubavna poruka i opiše što bi se voljenoj osobi moglo darivati i kako privući njegovu ili njezinu pažnju. Potom su učenici pročitali napisane zadatke među kojima je bilo vrlo kreativnih i maštovitih prijedloga te ideja.

“Bio je ovo jedan lijep dana kada smo uz puno ljubavi i smijeha nastojali mladima predočiti koliko je važno međusobno poštovanje, te zdrav i odgovoran odnos od samog početka ulaska u emotivnu vezu, pa makar se radilo samo o simpatiji.”, pojasnila je Poredoš Lavor.

objavljeno 17.02.2017. na Portal53: http://portal53.hr/?p=10359

Friday the 15th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free joomla templates