Sisak portal: O ljubavi, zaljubljenosti i simpatijama

Ispis

U sklopu preventivnih aktivnosti Centra za žene Adela održana je razgovaraonica ”O ljubavi, zaljubljenosti i simpatijama” u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak, u kojoj su sudjelovali učenici 5.a razreda Osnovne škole ”Braća Ribar”. Razgovaraonicu je vodila dr. sc. Daša Poredoš Lavor.
Na susretu je bilo riječi o zaljubljenosti, ljubavi koja se javlja u toj dobi, a najviše pažnje učenika zaokupila je tema simpatija, o čemu su rado diskutirali. Sramežljivih nije bilo, bilo je samo glasnih i još glasnijih.

Dr. sc. D. Poredoš Lavor učenicima je pročitala zanimljivu priču pod nazivom „Ljubavne muke našeg Luke“ koju su učenici odlično prihvatili, a potom je uslijedio zadatak da se simpatiji na pripremljenim kartonima napiše ljubavna poruka i opiše što bi se voljenoj osobi moglo darivati i kako privući njegovu ili njezinu pažnju. Bilo je tu vrlo kreativnih i maštovitih prijedloga i ideja.
”Bio je ovo jedan lijep dana kada smo uz puno ljubavi i smijeha nastojali mladima predočiti koliko je važno međusobno poštovanje, te zdrav i odgovoran odnos od samog početka ulaska u emotivnu vezu, pa makar se radilo samo o simpatiji”– pojasnila je Poredoš Lavor.

objavljeno 17.02.2017: http://sisakportal.hr/ljubavi-zaljubljenosti-simpatijama/?cbg_tz=-60

Thursday the 16th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | Themesbase