Potpora Grada Petrinje

Potpora Grada Petrinje

U prostorijama Male vijećnice Grada Petrinje Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, zajedno sa zamjenicom Viktorijom Kaleb održao je prijam udruga iz područja socijalne skrbi.

Radi se o udrugama kojima su odobrena određena sredstva slijedom javljanja na Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Petrinje za 2019. godinu.

Riječ je o Udrugama slijepih SMŽ – Sisak, Centar za žene ADELA, Udruga osoba s invaliditetom SMŽ, Udruga Pomoć starijim osobama, Udruga za razvoj lokalne zajednice „Naš život“, Udruga za pomoć i njegu starim i nemoćnim osobama „STAR“, Dobrotvorno društvo Merhamet Sisak i Udruga osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska.

U ime prisutnih udruga gradonačelniku Dumboviću zahvalli su se na pomoći: Dijana Smajo iz Udruge osoba s invaliditetom SMŽ, Senka Filipović iz Centra za žene ADELA, Danko Tomanić iz Udruga slijepih SMŽ i Dren Dobrenić iz Udruge osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska.


Ispis   E-mail